Utakata

Mizuki 2. photobookjának, az Utakatának július 3-án volt a release eventje. Érkezett róla két videó is, amiből az egyiket az Ice Cream & My Jigglynek köszönhetően lefordítottam magyarra is. ^^

ZcvM9kU TNLvcrJ

De előtte pár előzetes képet linkelnék, illetve a szintén 9. Sayashi Rihóról három fotót, ahogyan adózik generációs társa szépségének. XD A véleménye a photobook megnézése után egyébként azt volt, hogy élénk lett.

úgy őszintén, Rihónak mi baja van xDDD de komolyan, Riho.... xDD Riho...staph!

Íme a videók, és az utóbbinak a fordítása:
MAiDiGiTV: https://www.youtube.com/watch?v=qlKsOoNYKiY
JIJIPRESS: https://www.youtube.com/watch?v=jb_cF9gMTbY

Riporter: Most jött ki a photobookod, milyen a tartalma?
Mizuki: 17 éves vagyok. És úgy gondolom, egy 17 éves egy kicsit már érett, mind a ruhákat, mind az arckifejezéseket tekintve. Úgy gondolom, sok olyan arckifejezést örökítettünk meg, amiket máskor nem tudnék már előhívni.

R: Hol készültek a képek?
M: Okinawán.

R: Milyen volt Okinawa?
M: Okinawáról általában az a kép van az emberek fejében, hogy meleg, de a fotózás februárban volt, és nagyon hideg volt az idő; a színfalak mögött eléggé fáztam. Alábecsültem Okinawát. Ha legközelebb Okinawára megyek, viszek valami hosszúujjút, egy kapucnis pulcsit vagy valamit.

R: Sok dolgot élveztél?
M: Már egyszer voltam Okinawán családi nyaraláson, és nagyon ízlett a Souki soba. Nagyon vártam már, és nagyon örültem, hogy megint ehettem. A tenger is gyönyörű volt.

R: Elég merész a tartalom, nem?
M: Igen, az. Ruhapróbánál úgy voltam vele, hogy “Ah, ilyen ruhákat fogok viselni?”. A csapatszínem pink, és nagyon ritkán viselek sötétebb színeke, például lilát. De most sok lila ruha van, szóval ez egy kicsit meglepő volt.

R: Sokat mutatsz magadból. Nem voltál zavarban?
M: De, zavarban voltam. De ami a fotózást illeti, többféle érzelmet akartam megmutatni az előzőekhez képest: ahogy szórakozok, ahogy pihenek. Megpróbáltam a legjobbat kihozni magamból.

R: De a te feleadatod szexinek lenni, nem?
M: Igen, sokszor mondják ezt nekem. (nevet)

R: A te feladatod szexinek lenni a MM’14-ban. Mennyi pontot adnál magadnak?
M: Eh? Mennyi pontot? Mivel sok Morning Musume senpai van, akik sokkal szexibbeket is megjelentettek, még hosszú út áll előttem.

R: Szeretnél az első lenni közöttük a Morning Musume történetében?
M: (nevet) Hát, ha képes lennék rá, azt hiszem? (nevet) Szeretnék keményen dolgozni rajta.

Kedvenc képe:
kYXnu59
A jobb oldali, ahol egy hatalmas tál jégkását tart.
M: Ezen a fotón jégkását eszek. Az utolsó nap készült. Nagyon meleg volt aznap. És abban a melegben nagyon örültem ennek a hatalmas jégkásának. Nagyon szeretem, így örültem, hogy ehetek. Ráadásul a többi oldalon nagyon érettnek tűnök, de ez a fotó szívből jött.

R: A másik is aranyos.
M: Kinyújtom a nyelvem. De anyukám azt mondta, hogy messziről olyan, mintha nagyon dús ajkaim lennének.

R: Van, amit szeretnél idén nyáron csinálni?
M: Nagyon szeretem az Anpanmant, szóval szeretnék elmenni az Anpanman múzeumba. Július 5-étől játszák a mozikban Yanase Takashi-san utolsó regényének megfilmesített változatát. Szeretném, ha valaki eljönne velem moziba, mert valahogy olyan zavarbaejtő egyedül menni. De szeretnék bátorságot gyűjteni és elmenni megnézni a filmet. És a saját Anpanman pulcsimat és pólómat viselve menni a múzeumba.

R: Zavarban lennél, ha egyedül kellene menned?
M: Mivel nem sok ember van, akivel el tudnék menni megnézni, ezért nagyon örülnék, ha találnék valakit. (nevet)

R: Bár Anpanman nem nagyon illik a szexi imidzshez.
M: Sokszor mondják nekem. Külsőre idősebbnek tűnök a koromnál, de fejben nagyon gyerekes vagyok.

R: Michishige Sayumi hamarosan elbúcsúzik, mit gondolsz erről?
M: Amikor először hallottam, na~agyon hirtelen volt, szóval nem éreztem semmit. De most próbálunk a Hello! Project koncertre és készülnek rólunk az egyéni képek. De egyre inkább körülvesz minket az a fenyegető érzés, hogy ez az utolsó, hogy Michishige-sannal csináljuk ezt. Nagyon szeretném, ha az utolsó pillanatig kiélveznénk. És miközben Michishige-san fotózását figyelem, azt gondolom, hogy minél többet szeretnék tőle tanulni.

R: Bármi arról, hogy ki lesz a következő leader?
M: A kor és az évek száma alapján én lennék az. De ez nem célom, és akárki is lesz az, úgy hiszem, mindannyian ugyanazt gondoljuk, hogy hozzá kell kapcsolódnunk a Morning Musume történetéhez; mindenki teljes szívből ezt gondolja. Szóval akárki is lesz az, úgy gondolom, rendben lesz. Mind a kilencen, és a 12. genráció is ki fogja hozni magából a maximumot.

R: Új kezdet lesz. Jelenleg ki az a Hello! Pro tag, akit figyelsz, ha van ilyen?
M: Van, akit nagyon régóta szeretek, és az a Berryz Koubou Tsugunaga Momoko-sanja. Kicsi korom óta nagyon szeretem őt, és ha azt kérdeznék, mit szeretek benne, akkor azt mondanám, hogy a “Nézz rém!”-kisugárzása elképesztő. Ebből a szempontból nagyon megfogta a fiatalabb énemet, és nagyon megkedveltem. Én nem igazán tűnök ki, szóval szeretnék keményebben dolgozni, hogy kilépjek az árnyékból és előtérbe helyezzem magam, mint Tsugunaga-san.

R: Milyen erőfeszítéseket tettél eddig az ügy érdekében?
M: Eredetileg elég komor voltam. De amikor bekerültem a Morning Musumébe, egyre vidámabb és vidámabb lettem, és magabiztosabb. Azt hiszem, előtört bennem az érzés, hogy ki akarok tűnni. Úgy gondolom, a vidámságom elkezdett egyre jobban testet ölteni.

R: Mindjárt itt a Tanabata. Milyen kívánságot írnál most, ha lehetne?
M: Ha mindenképpen valóra válna, azt, hogy legyek cuki. (nevet) A leaderünk, Michishige-san nagyon cuki. Tud aranyos lenni, szexi, menő és mindenféle más jellemvonást is magára tud ölteni. Nagyon irigylem érte. Én elég kifejezéstelen vagyok, nem tusok sokféle arckifejezést felvenni, nagyon óvatos vagyok velük, de ha olyan aranyosan tudnám csinálni, mint Michishige-san, akkor cukibb szertnék lenni mindenki másnál.

Zárószavak:
Május 25-én jelent meg – Á, elrontottam? – Sajnálom, május 25-én, igaz? (A háttérből: június) Á, sajnálom! (nevet) (A háttérből: Ez elég fura) Csak ez az egy része, csak ez az egy része (nevet) Tehát június 26-án? (A háttérből: 25-én) 25-én.
Tehát, június 25-én jelent meg a 2. photobookom, az Utakata, kérlek, nézzétek meg, számítok rátok!

(Az Utakata ‘Így készült’ videója amúgy fent van a H!O trackerén. ^^)

Reklámok
Kategória: Download, Event, Fukumura Mizuki, Interview, Photobook, Picture | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Szívesen látok minden kommentet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s